РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 20. мај 2021

06:00
Улица липа, 22. еп., р.
12
06:55
Случај породице Бошковић, 35. и 36. спојене, р.
12
07:46
Војна академија, 43. еп., р.
12
08:38
Швиндлери, 3-12, р.
12
09:32
Цват липе на Балкану, 3-13, р.
12
10:26
ТВ театар – Сведобро, р.
12:00
Улица липа, 22. еп., р.
12
12:55
Случај породице Бошковић, 35. и 36. спојене, р.
12
13:46
Војна академија, 43. еп., р.
12
14:38
Швиндлери, 3-12, р.
12
15:32
Цват липе на Балкану, 3-13, р.
12
16:26
ТВ театар – Сведобро, р.
00:00
Улица липа, 23. еп., р.
12
00:53
Случај породице Бошковић. 37. и 38. спојене, р.
12
01:34
Војна академија, 44. еп., р.
12
02:30
Швиндлери, 4-12, р.
12
03:26
Цват липе на Балкану, 4-13, р.
12
04:17
Мој лични печат – Југослав Влаховић, р.
04:23
Вирџина, филм, р.
12