РТС Драма: Програмска шема - субота, 15. мај 2021

06:00
Случај породице Бошковић, 29. и 30.еп, р.
12
06:43
Војна академија, 40. еп, р.
12
07:35
Јужни ветар, 14-14, р.
12
08:44
Делиријум тременс, 3-4, р.
12
09:30
Делиријум тременс, 4-4, р.
12
10:20
Мој лични печат – Љубомир Шимунић, р.
10:25
ТВ театар – Чекаоница, р.
12:00
Случај породице Бошковић, 29. и 30.еп, р.
12
12:43
Војна академија, 40. еп, р.
12
13:35
Јужни ветар, 14-14, р.
12
14:44
Делиријум тременс, 3-4, р.
12
15:30
Делиријум тременс, 4-4, р.
12
16:20
Мој лични печат – Љубомир Шимунић, р.
16:25
ТВ театар – Чекаоница, р.
19:36
Мој лични печат – Коста Богдановић
19:41
Мој лични печат – Маја Лалић
23:02
Мој лични печат – Веселин Грозданић
23:55
Мој лични печат – Милован Витезовић
00:00
Случај породице Бошковић, 21. и 22. еп, р.
12
00:48
Случај породице Бошковић, 23. и 24. еп, р.
12
01:36
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
01:41
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
01:46
Војна академија, 36. еп, р.
12
02:41
Војна академија, 37. еп, р.
12
03:37
Војна академија, 38. еп, р.
12
05:02
Мој лични печат – Веселин Грозданић, р.
05:07
Делиријум тременс, 1-4, р.
12
05:55
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.