РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 13. мај 2021

06:00
Поп Ћира и поп Спира, 2-3, Р.
12
07:15
Случај породице Бошковић, 25. и 26.е, р.
12
08:04
Војна академија, 38. еп, р.
12
09:29
Јужни ветар, 12-14, р.
12
10:22
Делиријум тременс, 2-4, р.
12
11:07
Мој лични печат – Михајло Митровић, р.
11:11
ТВ театар – Пластичне баште, р.
12:00
Поп Ћира и поп Спира, 2-3, Р.
12
13:15
Случај породице Бошковић, 25. и 26.е, р.
12
14:04
Војна академија, 38. еп, р.
12
15:29
Јужни ветар, 12-14, р.
12
16:22
Делиријум тременс, 2-4, р.
12
17:07
Мој лични печат – Михајло Митровић, р.
17:11
ТВ театар – Пластичне баште, р.
00:00
Поп Ћира и поп Спира, 3-3, р.
12
01:25
Случај породице Бошковић, 27. и 28. еп, р.
12
02:11
Војна академија, 39. еп, р.
12
03:07
Јужни ветар, 13-14, р.
12
04:10
Тито и ја, р.
12