РТС Драма: Програмска шема - среда, 12. мај 2021

06:00
Поп Ћира и поп Спира, 1-3, р.
07:07
Мој лични печат – Ангелина Атлагић, р.
07:11
Случај породице Бошковић, 23. и 24.еп, р.
12
08:00
Војна академија, 37. еп, р.
12
08:56
Јужни ветар, 11-14, р.
12
09:49
Делиријум тременс, 1-4, р.
12
10:37
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, Р.
10:42
ТВ театар – Тартиф, р.
10:56
Јужни ветар, 11-14, р.
12
12:00
Поп Ћира и поп Спира, 1-3, р.
13:07
Мој лични печат – Ангелина Атлагић, р.
13:11
Случај породице Бошковић, 23. и 24.еп, р.
12
14:00
Војна академија, 37. еп, р.
12
14:56
Јужни ветар, 11-14, р.
12
15:49
Делиријум тременс, 1-4, р.
12
16:37
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, Р.
16:42
ТВ театар – Тартиф, р.
23:07
Мој лични печат – Михајло Митровић
00:00
Поп Ћира и поп Спира, 2-3, Р.
12
01:15
Случај породице Бошковић, 25. и 26.е, р.
12
02:04
Војна академија, 38. еп, р.
12
03:29
Јужни ветар, 12-14, р.
12
04:22
Делиријум тременс, 2-4, р.
12
05:07
Мој лични печат – Михајло Митровић, р.
05:11
ТВ театар – Пластичне баште, р.