РТС Драма: Програмска шема - субота, 06. јул 2019

07:05
Војна академија, 35. еп., р.
12
08:03
Комшије, 33-41, р.
12
08:40
Комшије, 34-11, р.
12
09:14
Санта Мариа дела салуте, 8-11, р.
12
13:05
Војна академија, 35. еп., р.
12
14:03
Комшије, 33-41, р.
12
14:40
Комшије, 34-11, р.
12
15:14
Санта Мариа дела салуте, 8-11, р.
12
18:55
Цват липе на Балкану, 11-13
12
19:57
Нешто лепо, 12. еп.
12
20:58
Санта Мариа дела салуте, 32. еп.
12
21:55
Нешто лепо, 13. еп.
12
22:03
Војна академија, 31. еп.
12
22:56
Војна академија, 32. еп.
12
23:50
Нешто лепо, 3. еп.
12
00:00
Цват липе на Балкану, 10-13, р.
12
00:55
Цват липе на Балкану, 11-13, р.
12
01:57
Нешто лепо, 12. еп., р.
12
02:05
Санта Мариа дела салуте, 31. еп., р.
12
02:58
Санта Мариа дела салуте, 32. еп., р.
12
03:55
Нешто лепо, 13. еп., р.
12
04:03
Војна академија, 31. еп., р.
12
04:56
Војна академија, 32. еп., р.
12
05:50
Нешто лепо, 3. еп., р.
12