РТС Драма: Програмска шема - уторак, 11. мај 2021

06:00
Случај породице Бошковић, 21. и 22.eп, р.
12
06:48
Војна академија, 36. еп, р.
12
07:43
Мој лични печат – Срђан Ђиле Марковић, р.
07:48
Мој лични печат – Борис Миљковић, р.
07:54
Јужни ветар, 10-14, р.
12
08:48
Мој лични печат – Соња Вукићевић, р.
08:52
Мирис кише на Балкану, 14-14, р.
12
09:42
Мој лични печат – Предраг Ејдус, р.
09:47
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
09:52
Кордон, р.
11:52
Други век – Горан Марковић, 1. и 2. део, р.
12:00
Случај породице Бошковић, 21. и 22.eп, р.
12
12:48
Војна академија, 36. еп, р.
12
13:43
Мој лични печат – Срђан Ђиле Марковић, р.
13:48
Мој лични печат – Борис Миљковић, р.
13:54
Јужни ветар, 10-14, р.
12
14:48
Мој лични печат – Соња Вукићевић, р.
14:52
Мирис кише на Балкану, 14-14, р.
12
15:42
Мој лични печат – Предраг Ејдус, р.
15:47
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
15:52
Кордон, р.
17:02
Други век – Горан Марковић, 1. и 2. део, р.
19:07
Мој лични печат – Ангелина Атлагић
22:37
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц
00:00
Поп Ћира и поп Спира, 1-3, р.
01:07
Мој лични печат – Ангелина Атлагић, р.
01:11
Случај породице Бошковић, 23. и 24.еп, р.
12
02:00
Војна академија, 37. еп, Р.
12
02:56
Јужни ветар, 11-14, р.
12
03:49
Делиријум тременс, 1-4, р.
12
04:37
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, Р.
04:42
ТВ театар – Тартиф, Р.