РТС Драма: Програмска шема - субота, 02. мај 2020

06:00
Отворена врата, 33-34 ,р.
12
06:36
Отворена врата, 34-34 ,р.
12
07:22
Војна академија, 47. еп. Четврти циклус ,р.
12
08:12
Моја генерација Z, 3-44 ,р.
12
08:37
Моја генерација Z, 4-44 ,р.
12
09:02
Нешто лепо, 18. еп. ,р.
12
09:10
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
10:05
Лавиринт, филм ,р.
12
12:00
Отворена врата, 33-34 ,р.
12
12:36
Отворена врата, 34-34 ,р.
12
13:22
Војна академија, 47. еп. Четврти циклус ,р.
12
14:12
Моја генерација Z, 3-44 ,р.
12
14:37
Моја генерација Z, 4-44 ,р.
12
15:02
Нешто лепо, 18. еп. ,р.
12
15:10
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
16:05
Лавиринт, филм ,р.
12
18:49
Војна академија, 48. еп. Четврти циклус
12
19:39
Нешто лепо, 19. еп.
12
20:36
Нешто лепо, 20. еп.
12
00:00
Поред мене, мјузикл ,р.
00:49
Војна академија, 48. еп. Четврти циклус ,р.
12
01:39
Нешто лепо, 19. еп. ,р.
12
01:46
Моја генерација Z, 5-44 ,р.
12
02:11
Моја генерација Z, 6-44 ,р.
12
02:36
Нешто лепо, 20. еп. ,р.
12
02:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
03:35
Деца радости, ТВ театар ,р.