РТС Драма: Програмска шема - среда, 15. мај 2019

06:00
Брзина таме, ТВ театар, р.
07:50
Мој лични печат – Пеђа Исус, р.
07:54
Мртав ладан, 3-4, р.
12
08:24
Мртав ладан, 4-4, р.
12
08:55
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
08:59
Комшије, 4-25, р.
12
09:42
Прваци света, 2-12, р.
12
10:30
Мој лични печат – Љубомир Шимунић, р.
10:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10, р.
12
11:29
Други век – Слободан Шијан, р.
12:00
Брзина таме, ТВ театар, р.
13:50
Мој лични печат – Пеђа Исус, р.
13:54
Мртав ладан, 3-4, р.
12
14:24
Мртав ладан, 4-4, р.
12
14:55
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
14:59
Комшије, 4-25, р.
12
15:42
Прваци света, 2-12, р.
12
16:30
Мој лични печат – Љубомир Шимунић, р.
16:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10, р.
12
17:29
Други век – Слободан Шијан, р.
19:30
Мој лични печат – Југослав Влаховић
19:34
Зона Замфирова, 1-13
12
21:00
Мој лични печат – Јован Матић
21:04
Прваци света, 3-12
12
21:52
Мој лични печат – Веселин Грозданић
21:57
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10
12
00:00
Хипермнезија, ТВ театар, р.
01:30
Мој лични печат – Југослав Влаховић, р.
01:34
Зона Замфирова, 1-13, р.
12
02:14
Комшије, 5-25, р.
12
03:00
Мој лични печат – Јован Матић, р.
03:04
Прваци света, 3-12, р.
12
03:52
Мој лични печат – Веселин Грозданић, р.
03:57
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
04:50
Други век – Зоран Симјановић, р.