РТС Драма: Програмска шема - понедељак, 27. апр 2020

06:00
Отворена врата, 23-34, р
12
06:45
Отворена врата, 24-34, р
12
07:25
Отворена врата, 25-34, р
12
08:05
Отворена врата, 26-34, р
12
08:42
Оно као љубав, 17-20, р
12
09:20
Оно као љубав, 18-20, р
12
10:06
Јагодићи, 11-12, р
12
11:00
Јагодићи, 12-12, р
12
12:00
Отворена врата, 23-34, р
12
12:45
Отворена врата, 24-34, р
12
13:25
Отворена врата, 25-34, р
12
14:05
Отворена врата, 26-34, р
12
14:42
Оно као љубав, 17-20, р
12
15:20
Оно као љубав, 18-20, р
12
16:06
Јагодићи, 11-12, р
12
17:00
Јагодићи, 12-12, р
12
19:23
Војна академија, 44. еп. Четврти циклус
12
20:58
Мој лични печат – Исидора Жебељан
00:00
Отворена врата, 27-34 ,р.
12
00:41
Отворена врата, 28-34 ,р.
12
01:23
Војна академија, 44. еп. Четврти циклус ,р.
12
02:17
Оно као љубав, 19-20 ,р.
12
02:58
Мој лични печат – Исидора Жебељан ,р.
03:03
Санта Мариа дела салуте, 9-11 ,р.
12
03:57
Јагодићи, Опроштајни валцер, 1-10 ,р.
12
04:51
Други век – Зоран Симјановић ,р.