РТС Драма: Програмска шема - среда, 06. мар 2019

06:00
Бонтонирани ћифта, ТВ театар, р.
07:33
Мој лични печат – Зоран Христић, р.
07:38
Сумњива лица, 9-42, р.
12
08:05
Сумњива лица, 10-42, р.
12
08:30
Војна академија, 37. трећи циклус, р.
12
09:26
Мој лични печат – Срђан Гојковић Гиле, р.
09:30
Отворена врата, 2-34, р.
12
10:05
Мој лични печат – Слободан Шијан, р.
10:09
Мирис кише на Балкану, 2-14, р.
12
11:00
Други век – Пуриша Ђорђевић, р.
12:00
Бонтонирани ћифта, ТВ театар, р.
13:33
Мој лични печат – Зоран Христић, р.
13:38
Сумњива лица, 9-42, р.
12
14:05
Сумњива лица, 10-42, р.
12
14:30
Војна академија, 37. трећи циклус, р.
12
15:26
Мој лични печат – Срђан Гојковић Гиле, р.
15:30
Отворена врата, 2-34, р.
12
16:05
Мој лични печат – Слободан Шијан, р.
16:09
Мирис кише на Балкану, 2-14, р.
12
17:00
Други век – Пуриша Ђорђевић, р.
18:00
Цветови зла, ТВ театар
19:03
Мој лични печат – Борут Вилд
19:07
Сумњива лица, 11-42
12
19:33
Сумњива лица, 12-42
12
19:59
Војна академија, 38. трећи циклус
12
21:27
Отворена врата, 3-34
12
22:03
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц
22:08
Мирис кише на Балкану, 3-14
12
22:59
Мој лични печат – Биља Крстић
23:02
Други век – Горан Марковић
00:00
Цветови зла, ТВ театар, р.
01:03
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
01:07
Сумњива лица, 11-42, р.
12
01:33
Сумњива лица, 12-42, р.
12
01:59
Војна академија, 38. трећи циклус, р.
12
03:27
Отворена врата, 3-34, р.
12
04:03
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, р.
04:08
Мирис кише на Балкану, 3-14, р.
12
04:59
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
05:02
Други век – Горан Марковић, р.