РТС Драма: Програмска шема - петак, 27. мар 2020

06:00
Отворена врата, 23-34, р
12
06:45
Отворена врата, 24-34, р
12
07:25
Мој лични печат – Борут Вилд, р
07:30
Нешто лепо, 11. еп., р
07:37
Војна академија, 42. еп. Четврти циклус, р
12
08:28
Оно као љубав, 17-20, р
12
09:06
Нешто лепо, 12. еп., р
09:13
Јагодићи, 12-12, р
12
10:10
Тито и ја, филм, р
12
12:00
Отворена врата, 23-34, р
12
12:45
Отворена врата, 24-34, р
12
13:25
Мој лични печат – Борут Вилд, р
13:30
Нешто лепо, 11. еп., р
13:37
Војна академија, 42. еп. Четврти циклус, р
12
14:28
Оно као љубав, 17-20, р
12
15:06
Нешто лепо, 12. еп., р
15:13
Јагодићи, 12-12, р
12
16:10
Тито и ја, филм, р
12
19:17
Војна академија, 43. еп. Четврти циклус
12
20:10
Нешто лепо, 13. еп.
21:03
Мој лични печат – Дејан Караклајић
00:00
Отворена врата, 25-34, р
12
00:40
Отворена врата, 26-34, р
12
01:17
Војна академија, 43. еп. Четврти циклус, р
12
02:10
Нешто лепо, 13. еп., р
02:17
Оно као љубав, 18-20, р
12
03:03
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р
03:08
Санта Мариа дела салуте, 8-11, р
12
04:01
Ајнштајнови снови, ТВ театар, р