РТС Драма: Програмска шема - субота, 31. окт 2020

06:00
Комшије, 25. еп. ,р.
12
06:50
Оно као љубав, 17-20 ,р.
12
07:28
Оно као љубав, 18-20 ,р.
12
08:14
Војна академија, 40. еп. ,р.
12
09:06
Равна гора, 5-10 ,р.
12
10:04
ТВ театар – Генерална проба самоубиства ,р.
12:00
Комшије, 25. еп. ,р.
12
12:50
Оно као љубав, 17-20 ,р.
12
13:28
Оно као љубав, 18-20 ,р.
12
14:14
Војна академија, 40. еп. ,р.
12
15:06
Равна гора, 5-10 ,р.
12
16:04
ТВ театар – Генерална проба самоубиства ,р.
20:43
Војна академија, 36. еп.
12
21:38
Војна академија, 37. еп.
12
22:25
Војна академија, 38. еп.
12
00:00
Равна гора, 1-10 ,р.
12
00:52
Равна гора, 2-10 ,р.
12
01:46
Равна гора, 3-10 ,р.
12
02:43
Војна академија, 36. еп. ,р.
12
03:38
Војна академија, 37. еп. ,р.
12
04:25
Војна академија, 38. еп. ,р.
12