РТС Драма: Програмска шема - уторак, 29. јан 2019

06:00
Џил и Џон, ТВ театар, р.
07:36
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
07:40
Сумњива лица, 1-44, р.
12
08:05
Сумњива лица, 2-44, р.
12
08:30
Војна академија, 11-16, р.
12
09:19
Нешто лепо, 11. еп., р.
12
09:26
Мој лични печат – Неле Карајлић, р.
09:30
Ко је код Које, 7-12, р.
12
10:31
Мој лични печат – Никола Кусовац, р.
10:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10, р.
12
11:28
Други век – Вељко Деспотовић, р.
12:00
Џил и Џон, ТВ театар, р.
13:36
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
13:40
Сумњива лица, 1-44, р.
12
14:05
Сумњива лица, 2-44, р.
12
14:30
Војна академија, 11-16, р.
12
15:19
Нешто лепо, 11. еп., р.
12
15:26
Мој лични печат – Неле Карајлић, р.
15:30
Ко је код Које, 7-12, р.
12
16:31
Мој лични печат – Никола Кусовац, р.
16:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10, р.
12
17:28
Други век – Вељко Деспотовић, р.
18:00
Поглед у небо, ТВ театар
19:41
Мој лични печат – Пеђа Исус
19:45
Сумњива лица, 3-44
12
20:10
Сумњива лица, 4-44
12
20:36
Војна академија, 12-16
12
21:25
Мој лични печат – Раде Владић
21:29
Ко је код Које, 8-12
12
22:33
Мој лични печат – Предраг Митић
22:37
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10
12
23:30
Други век – Гордан Михић
00:00
Поглед у небо, ТВ театар, р.
01:41
Мој лични печат – Пеђа Исус, р.
01:45
Сумњива лица, 3-44, р.
12
02:10
Сумњива лица, 4-44, р.
12
02:36
Војна академија, 12-16, р.
12
03:25
Мој лични печат – Раде Владић, р.
03:29
Ко је код Које, 8-12, р.
12
04:33
Мој лични печат – Предраг Митић, р.
04:37
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10, р.
12
05:30
Други век – Гордан Михић, р.