РТС Драма: Програмска шема - субота, 08. мај 2021

06:00
Дневник машиновође, 3-3 ,р.
12
06:52
Случај породице Бошковић, 19. и 20. спојене ,р.
12
07:38
Војна академија, 35. еп. ,р.
12
08:32
Јужни ветар, 9-14 ,р.
12
09:30
Мирис кише на Балкану, 13-14 ,р.
12
10:21
Мој лични печат – Бојана Никитовић ,р.
10:26
ТВ театар – Златно теле ,р.
12:00
Дневник машиновође, 3-3 ,р.
12
12:52
Случај породице Бошковић, 19. и 20. спојене ,р.
12
13:38
Војна академија, 35. еп. ,р.
12
14:32
Јужни ветар, 9-14 ,р.
12
15:30
Мирис кише на Балкану, 13-14 ,р.
12
16:21
Мој лични печат – Бојана Никитовић ,р.
16:26
ТВ театар – Златно теле ,р.
19:37
Мој лични печат – Марко Сомборац
00:00
Случај породице Бошковић, 11. и 12. спојене ,р.
12
00:50
Случај породице Бошковић, 13. и 14. спојене ,р.
12
01:37
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
01:41
Војна академија, 31. еп. ,р.
12
02:34
Војна академија, 32. еп. ,р.
12
03:29
Мирис кише на Балкану, 9-14 ,р.
12
04:19
Мирис кише на Балкану, 10-14 ,р.
12
05:09
Мирис кише на Балкану, 11-14 ,р.
12