РТС Драма: Програмска шема - субота, 19. јан 2019

07:12
Војна академија, 5-16, р.
12
08:07
Улица липа, 24-29, р.
12
09:00
Јагодићи, 10-12, р.
12
13:12
Војна академија, 5-16, р.
12
14:07
Улица липа, 24-29, р.
12
15:00
Јагодићи, 10-12, р.
12
18:00
Улица липа, 20-29
12
18:54
Улица липа, 21-29
12
19:47
Улица липа, 22-29
12
20:42
Јагодићи, 6-12
12
21:38
Јагодићи, 7-12
12
22:42
Отворена врата, 31-34
12
23:18
Отворена врата, 32-34
12
00:00
Улица липа, 20-29, р.
12
00:54
Улица липа, 21-29, р.
12
01:47
Улица липа, 22-29, р.
12
02:42
Јагодићи, 6-12, р.
12
03:38
Јагодићи, 7-12, р.
12
04:42
Отворена врата, 31-34, р.
12
05:18
Отворена врата, 32-34, р.
12