РТС Драма: Програмска шема - уторак, 06. окт 2020

06:00
Комшије, 6-25 ,р.
12
06:43
Отворена врата, 19-34 ,р.
12
07:25
Oтворена врата, 20-34 ,р.
12
08:07
Војна академија, 21. еп. ,р.
12
08:55
Јутро ће променити све, 38-39 ,р.
12
09:20
Мој лични печат – Раша Попов ,р.
09:25
Непобедиво срце, 15-15 ,р.
12
10:21
Мој лични печат – Слободан Шијан ,р.
10:25
ТВ театар – Отац ,р.
12:00
Комшије, 6-25 ,р.
12
12:43
Отворена врата, 19-34 ,р.
12
13:25
Oтворена врата, 20-34 ,р.
12
14:07
Војна академија, 21. еп. ,р.
12
14:55
Јутро ће променити све, 38-39 ,р.
12
15:20
Мој лични печат – Раша Попов ,р.
15:25
Непобедиво срце, 15-15 ,р.
12
16:21
Мој лични печат – Слободан Шијан ,р.
16:25
ТВ театар – Отац ,р.
18:49
Отворена врата, 21-34
12
19:25
Отворена врата, 22-34
12
20:08
Војна академија, 22. еп.
12
00:00
Комшије, 7-25 ,р.
12
00:49
Отворена врата, 21-34 ,р.
12
01:25
Отворена врата, 22-34 ,р.
12
02:08
Војна академија, 22. еп. ,р.
12
02:58
Јутро ће променити све, 39-39 ,р.
12
03:25
Мирис кише на Балкану, 1-14 ,р.
12
04:15
ТВ театар – Каролина Нојбер ,р.