РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 10. јун 2021

06:00
Други век – Алехандро Ходоровски, р.
06:32
Други век – Андреј Звјагињцев, р.
07:10
Случај породице Бошковић, 65. и 66. спојене, р.
12
07:53
Војна академија, 58. еп., р.
12
08:43
Месо, 6-9, р.
12
09:26
Санта Мариа дела салуте, 3-11, р.
12
10:19
Тераса на крову, филм, р.
12
12:00
Други век – Алехандро Ходоровски, р.
12:32
Други век – Андреј Звјагињцев, р.
13:10
Случај породице Бошковић, 65. и 66. спојене, р.
12
13:53
Војна академија, 58. еп., р.
12
14:43
Месо, 6-9, р.
12
15:26
Санта Мариа дела салуте, 3-11, р.
12
16:19
Тераса на крову, филм, р.
12
19:10
Мој лични печат – Борут Вилд
20:48
12
00:00
Други век – Никола Ракочевић, р.
00:35
Други век – Драган Мићановић, р.
01:10
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
01:14
Случај породице Бошковић, 67. и 68. спојене, р.
12
01:59
Војна академија, 59. еп., р.
12
02:48
Месо, 7-9, р.
12
03:30
Санта Мариа дела салуте, 4-11, р.
12
04:24
Мала ноћна музика, филм, р.
12