РТС Драма: Програмска шема - петак, 01. феб 2019

07:39
Сумњива лица, 7-44, р.
12
08:04
Сумњива лица, 8-44, р.
12
08:30
Војна академија, 14-16, р.
12
09:20
Нешто лепо, 13. еп., р.
12
09:27
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
13:39
Сумњива лица, 7-44, р.
12
14:04
Сумњива лица, 8-44, р.
12
14:30
Војна академија, 14-16, р.
12
15:20
Нешто лепо, 13. еп., р.
12
15:27
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
19:04
Сумњива лица, 9-44
12
19:29
Сумњива лица, 10-44
12
19:55
Војна академија, 15-16
12
20:47
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10
12
01:04
Сумњива лица, 9-44, р.
12
01:29
Сумњива лица, 10-44, р.
12
01:55
Војна академија, 15-16, р.
12
02:47
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10, р.
12