РТС Драма: Програмска шема - недеља, 27. нов 2022

06:00
Војна академија, 26. еп. ,р.
12
06:56
Војна академија, 27. еп. ,р.
12
07:50
Војна академија, 28. еп. ,р.
12
08:47
Месо, 6-9 ,р.
12
09:30
Месо, 7-9 ,р.
12
10:13
Хотел Балкан, 15-29 ,р.
12
11:03
Хотел Балкан, 16-29 ,р.
12
12:00
Војна академија, 26. еп. ,р.
12
12:56
Војна академија, 27. еп. ,р.
12
13:50
Војна академија, 28. еп. ,р.
12
14:47
Месо, 6-9 ,р.
12
15:30
Месо, 7-9 ,р.
12
16:13
Хотел Балкан, 15-29 ,р.
12
17:03
Хотел Балкан, 16-29 ,р.
12
19:47
12
20:31
12
00:00
Војна академија, 29. еп. ,р.
12
00:55
Војна академија, 30. еп. ,р.
12
01:47
Месо, 8-9 ,р.
12
02:31
Месо, 9-9 ,р.
12
03:14
Хотел Балкан, 17-29 ,р.
12
04:11
Хотел Балкан, 18-29 ,р.
12
05:17
Жеља звана трамвај, ТВ драма ,р.