РТС Драма: Програмска шема - петак, 02. дец 2022

06:00
Војна академија, 34. еп. ,р.
12
06:56
Сумњива лица, 1. и 2. друга сезона ,р.
12
07:44
Сумњива лица, 3. и 4. друга сезона ,р.
12
08:33
Кости, 4-10 ,р.
12
09:18
Слепи путник на броду лудака, 2. део ,р.
12
10:20
Ране, филм ,р.
12
12:00
Војна академија, 34. еп. ,р.
12
12:56
Сумњива лица, 1. и 2. друга сезона ,р.
12
13:44
Сумњива лица, 3. и 4. друга сезона ,р.
12
14:33
Кости, 4-10 ,р.
12
15:18
Слепи путник на броду лудака, 2. део ,р.
12
16:20
Ране, филм ,р.
12
00:00
Војна академија, 35. еп. ,р.
12
00:55
Сумњива лица, 5. и 6. друга сезона ,р.
12
01:42
Сумњива лица, 7. и 8. друга сезона ,р.
12
02:30
Хотел Балкан, 22-29 ,р.
12
03:30
Мој лични печат – Борис Миљковић ,р.
03:36
ТВ театар – Мера за меру ,р.