РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 27. јун 2019

06:00
Професионалац, ТВ театар, р.
07:07
Мој лични печат – Јован Маљоковић, р.
07:11
Војна академија, 28. еп., р.
12
08:06
Комшије, 19-41, р.
12
08:33
Комшије, 20-41, р.
12
09:00
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
09:04
Санта Мариа дела салуте, 3-11, р.
12
09:56
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
10:00
Цват липе на Балкану, 8-13, р.
12
10:52
Други век – Зоран Симјановић, р.
12:00
Професионалац, ТВ театар, р.
13:07
Мој лични печат – Јован Маљоковић, р.
13:11
Војна академија, 28. еп., р.
12
14:06
Комшије, 19-41, р.
12
14:33
Комшије, 20-41, р.
12
15:00
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
15:04
Санта Мариа дела салуте, 3-11, р.
12
15:56
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
16:00
Цват липе на Балкану, 8-13, р.
12
16:52
Други век – Зоран Симјановић, р.
19:18
Мој лични печат – Божидар Мандић
19:23
Војна академија, 29. еп.
12
20:43
Комшије, 22-41
12
21:15
Санта Мариа дела салуте, 4-11
12
00:00
Тартиф, ТВ театар, р.
01:18
Мој лични печат – Божидар Мандић, р.
01:23
Војна академија, 29. еп., р.
12
02:17
Комшије, 21-41, р.
12
02:43
Комшије, 22-41, р.
12
03:10
Мој лични печат – Славимир Стојановић, р.
03:15
Санта Мариа дела салуте, 4-11, р.
12
04:12
Бој на Косову, р.
12