РТС Драма: Програмска шема - среда, 26. јун 2019

06:00
Магнети, ТВ театар, р.
07:11
Мој лични печат – Душан Ковачевић, р.
07:15
Војна академија, 27. еп., р.
12
08:10
Мој лични печат – Јован Ћирилов, р.
08:14
Комшије, 17-41, р.
12
08:40
Комшије, 18-41, р.
12
09:06
Мој лични печат – Корнелије Ковач, р.
09:10
Санта Мариа дела салуте, 2-11, р.
12
10:02
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
10:07
Цват липе на Балкану, 7-13, р.
12
11:01
Други век – Пуриша Ђорђевић, р.
12:00
Магнети, ТВ театар, р.
13:11
Мој лични печат – Душан Ковачевић, р.
13:15
Војна академија, 27. еп., р.
12
14:10
Мој лични печат – Јован Ћирилов, р.
14:14
Комшије, 17-41, р.
12
14:40
Комшије, 18-41, р.
12
15:06
Мој лични печат – Корнелије Ковач, р.
15:10
Санта Мариа дела салуте, 2-11, р.
12
16:02
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
16:07
Цват липе на Балкану, 7-13, р.
12
17:01
Други век – Пуриша Ђорђевић, р.
19:11
Војна академија, 28. еп.
12
20:06
Комшије, 19-41
12
20:33
Комшије, 20-41
12
21:04
Санта Мариа дела салуте, 3-11
12
21:56
Мој лични печат – Борут Вилд
22:00
Цват липе на Балкану, 8-13
12
00:00
Професионалац, ТВ театар, р.
01:07
Мој лични печат – Јован Маљоковић, р.
01:11
Војна академија, 28. еп., р.
12
02:06
Комшије, 19-41, р.
12
02:33
Комшије, 20-41, р.
12
03:00
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
03:04
Санта Мариа дела салуте, 3-11, р.
12
03:56
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
04:00
Цват липе на Балкану, 8-13, р.
12
04:52
Други век – Зоран Симјановић, р.