РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 21. феб 2019

06:00
Клаустрофобична комедија, ТВ театар, р.
07:32
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, р.
07:37
Сумњива лица, 35-44, р.
12
08:04
Сумњива лица, 36-44, р.
12
08:30
Војна академија, 28. трећи циклус, р.
12
09:25
Мој лични печат – Божа Мандић, р.
09:30
Чизмаши, 7-12, р.
12
10:22
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
10:27
Непобедиво срце, 10-15, р.
12
11:25
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р.
11:30
Други век – Предраг Перишић, р.
12:00
Клаустрофобична комедија, ТВ театар, р.
13:32
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, р.
13:37
Сумњива лица, 35-44, р.
12
14:04
Сумњива лица, 36-44, р.
12
14:30
Војна академија, 28. трећи циклус, р.
12
15:25
Мој лични печат – Божа Мандић, р.
15:30
Чизмаши, 7-12, р.
12
16:22
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
16:27
Непобедиво срце, 10-15, р.
12
17:25
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р.
17:30
Други век – Предраг Перишић, р.
18:00
Парадокс, ТВ театар
19:35
Мој лични печат – Чедомир Васић
19:40
Сумњива лица, 37-44
12
20:06
Сумњива лица, 38-44
12
20:31
Мој лични печат – Зоран Симјановић
20:32
Војна академија, 29. трећи циклус
12
20:35
Војна академија, 29. трећи циклус
12
21:27
Непобедиво срце, 11-15
12
22:22
Мој лични печат – Јован Маљоковић
22:27
Точкови
12
00:00
Парадокс, ТВ театар, р.
01:35
Мој лични печат – Чедомир Васић, р.
01:40
Сумњива лица, 37-44, р.
12
02:06
Сумњива лица, 38-44, р.
12
02:31
Мој лични печат – Зоран Симјановић, р.
02:35
Војна академија, 29. трећи циклус, р.
12
03:27
Непобедиво срце, 11-15, р.
12
04:22
Мој лични печат – Јован Маљоковић, р.
04:27
Точкови, р.
12