РТС Драма: Програмска шема - субота, 07. сеп 2019

06:00
Чекрк ,р.
12
06:58
Мој лични печат – Михајло Митровић ,р.
07:01
Оно као љубав, 5-20 ,р.
12
07:45
Месо, 8-9 ,р.
12
08:29
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
08:32
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12
09:28
Нешто лепо, 10. еп. ,р.
12
09:35
Деца радости, ТВ театар ,р.
12:00
Чекрк ,р.
12
12:58
Мој лични печат – Михајло Митровић ,р.
13:01
Оно као љубав, 5-20 ,р.
12
13:45
Месо, 8-9 ,р.
12
14:29
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
14:32
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12
15:28
Нешто лепо, 10. еп. ,р.
12
15:35
Деца радости, ТВ театар ,р.
18:46
Оно као љубав, 2-20
12
19:30
Оно као љубав, 3-20
12
20:15
Нешто лепо, 11. еп.
12
21:20
Монтевидео, Бог те видео, 6-8
12
22:15
Мој лични печат – Ангелина Атлагић
22:19
Нешто лепо, 12. еп.
12
22:26
Месо, 4-9
12
23:10
Mесо, 5-9
12
23:55
Мој лични печат – Предраг Ејдус
00:00
Оно као љубав, 1-20 ,р.
12
00:46
Оно као љубав, 2-20 ,р.
12
01:30
Оно као љубав, 3-20 ,р.
12
02:15
Нешто лепо, 11. еп. ,р.
12
02:22
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
02:27
Монтевидео, Бог те видео, 5-8 ,р.
12
03:20
Монтевидео, Бог те видео, 6-8 ,р.
12
04:15
Мој лични печат – Ангелина Атлагић ,р.
04:19
Нешто лепо, 12. еп. ,р.
12
04:26
Месо, 4-9 ,р.
12
05:10
Mесо, 5-9 ,р.
12
05:55
Мој лични печат – Предраг Ејдус ,р.