РТС 3: Програмска шема - субота, 03. окт 2020

08:01
Време телевизије: Жива телевизија, 5-21, р.
09:05
15. Гитар арт фестивал: Елиот Фиск, р.
10:05
Час анатомије: Дарови 21. века, р.
11:00
Коларчев подијум камерне музике: Бечки шарм, 2. део, р.
11:45
Дворци Француске: Лурмарен-Дворац уметника, 4-6, р.
12:40
Мира Адања Полак: Ексклузивно, р.
13:30
Петар Пан на леду, р.
15:00
Густав Холст: Планете, р.
17:10
ТВ театар: Златно руно
18:35
Морнарички истражитељи-Лос Анђелес, 16-24
12
21:00
Идиот, 1-10
12
22:30
Савремени светски писци: Василис Алерксакис
23:00
На скривено те водим место: Иван Милинковић
23:25
Либела: Сребро и злато
00:01
Идиот, 1-10 , р.
12
00:55
Љубав на делу: Жана Ебитерн и Амедео Модиљани, 1-9, р.
01:25
Биг бенд РТС-а и Иља Реинхоуд, 1. део, р.
02:05
Час анатомије: Дисиденти у култури некад и сад
02:55
Доситеј, путник просвећености: Детињство, 1-8
04:55
ТВ театар: Златно руно
05:30
Савремени светски писци: Василис Алерксакис, р.