РТС 3: Програмска шема - субота, 12. сеп 2020

16:01
СО РТС-а и Хор РТС: Победа и идеали, 2. део, р.
18:35
Морнаричи истражитељи-Лос Анђелес, 1-24
12
21:05
Бела гарда, 6-8
12
00:01
Откуцаји срца, 14-16, р.