РТС 3: Програмска шема - субота, 09. јан 2021

11:05
Милијарде, 12-36, р.
12
17:00
Реј Донован, 11-12
12
18:00
Милијарде, 13-36
12
01:40
Милијарде, 13-36, р.
12
05:40
Плешимо – Сви заједно, 2-6, р.
12