РТС 3: Програмска шема - недеља, 24. јан 2021

10:00
Милијарде, 27-36, р.
12
13:40
Плешимо – Сами, 6-6, р.
19:15
Милијарде, 28-36
12
22:00
Жмурке, 1-6
12
03:15
Милијарде, 28-36, р.
12