РТС 3: Програмска шема - четвртак, 24. јун 2021

06:10
Бекство, р.
12
07:45
Take Away Shows: The Naciоnal Gospel, р.
08:01
Необични градови: Орхус,р
08:55
Српски јунаци средњег века: Змај Огњен Вук, р.
09:25
Коларчев подијум камерне музике: Бечки шарм, 2. део, р.
10:05
Праг и српски сликари , 5-5, р.
10:40
Капела Краковиенсис, 1. део, р.
11:15
Савремени светски писци: Ијан Макјуан, р.
11:55
Песничке ведрине: Мира Алечковић, р.
12:25
Концерт: Земља Грува, р.
13:40
Бекство, р.
12
15:15
Take Away Shows: The Naciоnal Gospel, р.
15:25
Аутопортрет-Портрет уметника у младости: Милена Богавац
18:55
Ел Чапо, 2-9
12
19:45
Take Away Shows: Thurston Moore Benediction
21:00
Велвет колекција, 3-10
12
21:55
Велика илузија
00:06
Бунт
00:45
Take Away Shows: Thurston Moore Benediction, р.
01:05
Златни век: Историја Београдске опере-Диве, 3-6,р
01:35
Српски јунаци средњег века:Деспот Стефан Лазаревић, 1. део, р
02:15
50. Мокрањчеви дани: Девета Бетовенова симфонија, р.
03:10
Савремени светски писци: Лиди Салвер, р.
03:55
Савремени светски писци: Лиди Салвер, р.
04:30
Љубав на делу: Мен Реј и Ли Милер, 3-5, р.
05:00
Велика илузија, р.
05:40
Светлана Захрова и пријатељи, 1. део, р.