РТС 3: Програмска шема - недеља, 23. дец 2018

06:00
На крововима…. Њујорк 4-4, р.
06:56
Дмитриј Шостакович: Симфонија број 10, e-мол, Оп. 93, р.
08:05
Моја лепа Србија: Куршумлија, 1. део, р.
08:30
РТС Музика: Смак-Концерт 2013, 2. део, р.
09:37
Србија на вези: Душан Петричић, р.
10:06
Регионална дечја филхармонија: Зимска музичка чаролија, 1. део, р.
10:38
Бардови театра: Никола Симић, р.
11:32
Концерт Ансамбла Ренесанс, 2. део, р.
12:19
Концерт Симфонијског оркестра и ХораРТС.а: Ђ. Пучини-Messa Di Gloria, р.
13:05
Кремљ: Посебн веза, 1-5, р.
14:00
На крововима…. Њујорк 4-4, р.
14:56
Дмитриј Шостакович: Симфонија број 10, e-мол, Оп. 93, р.
16:05
Моја лепа Србија: Куршумлија, 2. део
16:34
Пингпонг, 5-11
17:00
Не дирај ми маму, 1,2,3,4 и 5-10
12
23:19
Версај: Луј XIV-Палата уживања, 2-3
00:21
Моја лепа Србија: Куршумлија, 2. део, р.
00:50
Регионална дечја филхрмонија: Зимска музичка чаролија, 2. део
01:21
Пингпонг, 5-11, р.
01:45
Амадинда, р.
04:45
Кремљ: Лично обезбеђење, 2-5, р.
05:40
Студио 6: Велвети и пријатељи, р.