РТС 3: Програмска шема - субота, 15. дец 2018

07:12
Симфонијски оркестар РТС-а: С. Рахмањинов-Концерт за клавир и оркестар бр.2
08:05
Културни центар, р,
09:05
РТС Живот: Професионалци-Петер Превц, р,
09:32
РТС Живот: Грозд, р.
10:02
ТВ фељтон: Петар Краљ, р.
10:59
Ексклузивно: Јелисавета Карађорђевић, р.
11:36
Симфонијски оркестар РТС-а: Ф. Шопен-Клавирски концерт бр.1, р.
12:19
Ликовна колонија РТС-а: Под небом – Радомир Кнежевић, р.
12:40
Музика Модеста Мусоргског, р.
13:18
Руски царски балет: Ромео и Јулија, р.
15:12
Симфонијски оркестар РТС-а: С. Рахмањинов-Концерт за клавир и оркестар бр.2, р.
16:30
Биг бенд РТС-а: The Left Side of Life, 2. део
17:02
РТС Музика: Смак-концерт 2013, 1. део
18:11
Реј Донован, 26-60
12
19:05
00:05
Моја лепа Србија: Косјерић, 1. део, р.
00:30
Биг бенд РТС-а: The Left Side of Life, 2. део, р.
01:02
РТС Музика: Смак-концерт 2013, 1. део, р.
02:03
Знакови времена: Зар и ти, сине Бруте , р.
02:12
Бардови театра: Миодраг Радовановић
03:02
Reset , р.
04:55
Уметност кувања са Мими: Црвена боја Медока, 12-12 , р.
05:25
Дмитриј Шостакович: Симфонија број 9, Ес-дур, Оп 70, р.