РТС 3: Програмска шема - уторак, 27. апр 2021

07:25
Пет елемената аваавантуре, р.
08:00
Математика за VI разред основне школе
08:35
Српски језик за VI разред основне школе
09:10
Физика за VI разред основне школе
09:45
Математикa за VII разред основне школе
10:20
Српски језик за VII разред основне школе
10:55
Биологија за VII разред основне школе
11:30
Математика за VIII разред основне школе
12:05
Српски језик за VIII разред основне школе
12:40
Биологија за VIII разред основне школе
13:15
Енглески језик за VIII разред основне школе
14:00
I разред средње школе
15:10
II разред средње школе
16:20
III разред средње школе
17:30
IV разред средње школе
18:40
Преживети Ескобара, 20-70
12
19:35
Muzzik Videо
20:55
ТВ фељтон: Павле Васић-Сведок епохе
21:50
Филмови Френка Капре: Упознајте Џона Доа
12
01:10
Muzzik Video, р.
04:15
Остави све и читај: Дана Тодоровић, р.
04:45
ТВ фељтон: Павле Васић-Сведок епохе, р.
05:40
Филмови Френка Капре: Упознајте Џона Доа, р.
12