РТС 3: Програмска шема - субота, 20. јул 2019

18:15
Даунтонска опатија, 37-54
12
20:30
Доктор Живаго, 5-11
12
04:31
Доктор Живаго, 5-11, р.
12
05:32
Амбијенти, 24-24, р.