РТС 3: Програмска шема - петак, 15. мај 2020

06:15
Масимо Савић и Загребачки солисти, 1. део
07:10
Европа кроз концерте , р.
08:00
Српски језик V разред основна школа
08:35
Математика V разред основна школа
09:10
Информатика и рачунарство V разред основна школа
09:45
Српски језик VI разред основна школа
09:45
Математика VI разред основна школа
10:20
Математика VI разред основна школа
10:55
Информатика и рачунарство VI разред основна школа
11:30
Српски језик VII разред основна школа
12:05
Математика VII разред основна школа
12:40
Информатика и рачунарство VII разред основна школа
13:15
Српски језик VIII разред основна школа
13:15
Српски језик VIII разред основна школа
13:50
Математика VIII разред основна школа
14:25
Географија VIII разред основна школа
15:00
Хемија VIII разред основна школа
15:30
I разред средње школе
16:40
II разред средње школе
17:50
III разред средње школе
19:00
IV разред средње школе
20:30
Квинтет удараљки, 1. део
21:15
Викторија, 8-8
12
22:10
Филм
12
00:05
Моја генерација Z – Концерт, 40-44, р.
12
00:35
Квинтет удараљки, 1. део, р.
02:25
Културни центар