РТС HD: Програмска шема - петак, 01. феб 2019

16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
00:15
Реј Донован 5, серија
12
04:45
Крај династије Обреновић, ТВ серија
12
04:55
Бела лађа, ТВ серија
12