РТС HD: Програмска шема - уторак, 01. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Звезде новогодишње бајке РТС
15:10
Бела лађа, ТВ серија
12
16:15
Гастрономад
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
20:55
12
00:40
Тесна кожа 3, филм
12
02:00
Сасвим природно, специјал
02:55
Звезде новогодишње бајке РТС
03:55
Гастрономад
04:10
Датум
04:15
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
05:00
Бела лађа, ТВ серија
12
05:50
Верски календар