РТС HD: Програмска шема - петак, 21. јун 2019

11:00
Комшије, ТВ серија
12
12:45
Војна Академија, ТВ серија
12
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
01:00
Даунтонска опатија, серија
12
04:55
Комшије, ТВ серија
12