РТС Свет: Програмска шема - петак, 14. дец 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:16
Време и стање на путевима
12:21
Слагалица, р
12:42
Верски календар, актуелно документарни програм, р.
12:55
Србија на вези-дијаспора,програм за дијаспору,р.
13:20
Грозд,актуелно документарни програм
13:56
Фолк мајстори,музички програм,р.
14:50
Моја лепа Србија,репортажа
15:15
Ово је Србија
16:00
Бела лађа,р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите,бре
17:42
Београдска хроника
18:43
Датум, документарни програм
19:30
Дневник
22:00
РТС ординација, забавни програм
22:50
Око
23:20
Шљивик-мајстори певачи,музички програм,р.
23:55
Дневник
00:15
Културни дневник
00:34
Спортски дневник
00:44
Лов и риболов,репортажа,р.
01:13
85 Година Руског дома,музички програм
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Коридори,актуелно документарни програм,р.
02:29
Слагалица,р.
02:49
Око, р.
03:22
Моја лепа Србија,репортажа,р.
03:47
Последња аудијенција,р.
04:51
Бела лађа,р.
05:48
Верски календар