РТС Свет: Програмска шема - четвртак, 13. дец 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
12:00
Дневник
12:19
Време и стање на путевима
12:24
Слагалица, квиз, р.
12:44
Верски календар
12:54
Србија на вези-Срби у Боцвани, р
14:05
Шљивик-мајстори певачи,музички програм,р.
14:30
На скривено те водим место:Милутин Дедеић,емисија из екологије,р.
14:56
Јутро ће променити све,р.
16:03
Бела лађа,р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:42
Београдска хроника
18:43
Датум
19:30
Дневник
20:54
Концерт Мирослава Илића,музички програм,р.
21:53
Дозволите...актуелно документарни програм
22:24
Око магазин
22:55
Дневник
23:15
Културни дневник
23:36
Спортски дневник
23:46
Лице и потпетице, забавни програм, р.
00:14
На скривено те водим место:Милутин Дедић,емисија из екологије,р.
00:40
На веслу прича ,р.
00:54
Траг, актуелно документарни програм,р.
01:22
Концерт Мирослава Илића,музички програм,р.
02:00
Вести (03.00, 04.00 05.00)
02:03
Србија на вези-дијаспора, програм за дијаспору, р.
02:28
Слагалица, р
02:50
Шљивик-мајстори певачи,музички програм,р.
03:21
Око магазин,р.
03:51
Последња аудијенција,р.
04:51
Бела лађа,р.
05:48
Верски календар