РТС Свет: Програмска шема - четвртак, 10. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време и стање на путевима
12:30
Слагалица, квиз, р.
12:52
Верски календар,актуелно документарни програм
13:02
Наши сусрети:Камен уместо јастука, програм за дијаспору, р.
13:29
Професионалци, актуелно документарни програм
13:57
Лов и риболов:Тител,репортажа
14:25
Ана Бекута-Београд уживо,музички програм
16:05
Бела лађа,р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:42
Београдска хроника
18:42
Датум
18:55
Наши сусрети, програм за дијаспору, р
19:30
Дневник
20:55
Концерт Бијелог дугмета,музички програм 1.део,р.
22:50
Дневник
23:10
Културни дневник
23:27
Спортски дневник
23:37
Око/Око магазин
00:07
Дозволите...актуелно документарни програм
00:35
Лице и потпетице:Београдска недеља моде,2.део,забавни програм,р.
00:37
Концерт Бијелог дугмета,музички програм 1.део,р.
01:40
Професионалци, р
02:00
Вести (03.00, 04.00 05.00)
02:11
Наши сусрети, програм за дијаспору, р
02:36
Слагалица, р.
03:03
Око/Око магазин,р.
03:33
Лов и риболов:Тител,репортажа,р.
04:12
Волим и ја неранџе,но трпим,р.
04:57
Бела лађа,р.
05:48
Верски календар