РТС Свет: Програмска шема - среда, 01. мај 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
12:00
Дневник
13:32
Грађанин
17:00
Дневник РТ Војводина
19:30
Дневник
23:35
Дневник
23:55
Културни дневник
00:10
Спортски дневник
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)