РТС 2: Програмска шема - петак, 03. апр 2020

15:07
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:55
Наркос, серија
12
16:41
Женски рај, серија
12
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12