РТС 2: Програмска шема - четвртак, 18. јун 2020

06:42
Слагалица, квиз
07:05
Датум
07:10
Верски календар
07:20
Лајмет
07:29
08:29
Водени свет малих гупија
08:53
Миракулус
09:17
Блеја
09:29
Мали дневник
10:02
Паркови природе: Ђердап
10:26
Шта ја имам од тога: Шведска, прва LGBT
11:00
Жреб за ЕП у рукомету, пренос
11:43
Датум
11:48
Верски календар
12:00
80 година СО РТС: Шостакович - Симфонија бр. 5, Д-мол
12:53
Корацима Доситејевим
13:20
Добро је, добро је знати ...
13:45
Мали дневник
13:51
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:38
Ел Чапо, серија
12
15:25
Женски рај, серија
12
16:13
20. гитар арт гестивал: Кармињо
17:11
Пут око света, филм
12
19:06
Лајмет
19:12
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:39
Женски рај, серија
12
00:20
Лајмет
00:27
Биг бенд РТС и Илија Реинхоуд
01:05
Трезор
02:05
Бекство, филм
12
03:42
Пут око света, филм
12
05:22
Биг бенд РТС и Илија Реинхоуд