РТС 2: Програмска шема - петак, 03. апр 2020

06:06
Верски календар
06:16
Лајмет
06:22
07:24
На слово, на слово
07:54
Мали дневник
08:00
Српски језик за први разред
08:33
Математика за први разред
08:58
Физичко и здравствено васпитање
09:10
Музичка култура за први разред
09:40
Здравствено васпитање
09:45
Српски језик за други разред
10:20
Математика за други разред
10:55
Музичка култура за други разред
11:25
Здравствено васпитање
11:30
Српски језик за трећи разред
11:56
Психолошка радионица
12:05
Математика за трећи разред
12:32
Физичко и здравствено васпитање
12:44
Музичка култура за трећи разред
13:06
Колибри
13:10
Здравствено васпитање
13:15
Српски језик за четврти разред
13:31
Књижевно блокче
13:41
Психолошка радионица
13:50
Математика за четврти разред
14:10
Колибри
14:13
Физичко и здравствено васпитање
14:25
Музичка култура за четврти разред
14:45
Здравствено васпитање
14:55
Рукумијски посни кувар
15:07
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:55
Наркос, серија
12
16:41
Женски рај, серија
12
17:25
Србија на вези
17:47
Лов и риболов
18:39
Одгонетање тела: У оку уметника
18:55
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:00
Женски рај, серија
12
23:24
Концерт Јасмин Леви
00:40
Лајмет
00:44
Трезор
01:49
Рукумијски посни кувар
02:01
Нека стетлост уђе, филм
12
03:32
Лов и риболов
04:00
Еко минијатуре
04:04
Благо из дубина
04:29
Лични космос
04:54
Концерт Јасмин Леви