РТС 2: Програмска шема - субота, 31. окт 2020

17:55
Рукомет (ж) - ПС: Наиса - Бекамент, пренос
19:55
Ватерполо - ПС: Војводина - Стари град, пренос
01:14
Рукомет (ж) - ПС: Наиса - Бекамент, р.
02:45
Ватерполо - ПС: Војводина - Стари град, р.