РТС 2: Програмска шема - уторак, 13. апр 2021

13:50
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:37
Преживети Ескобара, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:02
Женски рај, серија
12
23:38
Тихи Дон, серија
12