РТС 2: Програмска шема - четвртак, 28. мај 2020

06:03
Датум
06:09
Верски календар
06:18
Лајмет
06:26
07:28
Плава птица
07:54
Мали дневник
08:00
Математика за први разред
08:26
Мајмунољупци: Гаталинка
08:34
Српски језик за први разред
08:56
Физичко васпитање
09:10
Свет око нас за први разред
09:37
Плава птица
09:40
Здравствено васпитање за млађе
09:45
Математика за други разред
10:13
Плава птица
10:16
Српски језик за други разред
10:41
Физичко васпитање
10:55
Свет око нас за други разред
11:27
Здравствено васпитање за млађе
11:32
Математика за трећи разред
11:57
Српски језик за трећи разред
12:26
Физичко васпитање
12:40
Природа и друштво за трећи разред
13:08
Здравствено васпитање за млађе
13:13
Математика за четврти разред
13:41
Српски језик за четврти разред
14:11
Физичко васпитање
14:25
Природа и друштво за четврти разред
14:49
Здравствено васпитање за млађе
14:54
Мали дневник
15:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:48
Ел Чапо, серија
12
16:37
Женски рај, серија
12
17:20
Није него, филм
12
18:55
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:08
Женски рај, серија
12
23:39
Тамбурица фест 2018: Гарави сокак
00:29
Лајмет
00:36
Трезор
01:37
Није него, филм
12
03:08
Белканто, филм
12