РТС 2: Програмска шема - уторак, 25. мај 2010

07:49
Мистерије Рима, страна серија
08:20
Зверилија, анимирана серија
08:44
Пепа прасе, анимирана серија
19:14
Мистерије Рима, страна серија
19:44
Пепа прасе, анимирана серија