РТС 2: Програмска шема - четвртак, 09. апр 2020

06:08
Датум
06:14
Верски календар
06:24
Лајмет
06:30
07:27
На слово, на слово
07:54
Мали дневник
08:00
Математика за први разред
08:23
Уприроди се: Вода
08:31
Колибри
08:35
Српски језик за први разред
09:00
Физичко васпитање
09:10
Енглески језик за први разред
09:35
Колибри
09:40
Здравствено васпитање за млађе
09:45
Математика за други разред
10:03
Кукурику шоу
10:20
Српски језик за други разред
10:42
Колибри
10:45
Физичко васпитање
10:55
Енглески језик за други разред
11:17
Уприроди се: Природна равнотежа
11:25
Здравствено васпитање за млађе
11:30
Математика за трећи разред
11:53
Хемија за све
12:04
Енглески језик за трећи разред
12:30
Физичко васпитање
12:40
Српски језик за трећи разред
13:02
Књижевно блокче
13:10
Здравствено васпитање за млађе
13:15
Математика за четврти разред
13:43
Колибри
13:47
Енглески језик за четврти разред
14:15
Физичко васпитање
14:25
Српски језик за четврти разред
14:50
Здравствено васпитање за млађе
14:57
Рукумијски посни кувар
15:10
Интернат за племићке кћери, серија
12
15:59
Наркос, серија
12
16:53
Женски рај, серија
12
17:38
Пусти снови, филм
12
18:54
Лајмет
19:00
Интернат за племићке кћери, серија
12
21:36
Женски рај, серија
12
00:38
Лајмет
00:43
21. Панчевачки џез фестивал: Рудреш Махантапа
01:45
Трезор
02:42
Рукумијски посни кувар
02:54
Пусти снови, филм
12
04:06
21. Панчевачки џез фестивал: Рудреш Махантапа