РТС 2: Програмска шема - петак, 19. феб 2021

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:50
Наркос, серија
12
15:38
Женски рај, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:25
Женски рај, серија
12